media & evenementen

Dioomen cinema 30-11-2014

 

Een unieke locatie, goede film, stamppot, bier en andere lekkere drankjes, pauze muziek en onbeperkt popcorn. Dat is de Dioomen Cinema in de oude bloemenveiling. Op de plek waar vroeger de veilingklok stond en de handelaren op de tribune zaten, werd een eenmalige filmavond georganiseerd.

Hoek 2014 20-09-2014

BUURTFIESTA SPECTACULARRR!

 

Discorun 3-5-2014

Een nieuw concept uit de koker van dioomen, in samenwerking met hardloopvereniging Plantaris: de discorun. 140 enhousiaste deelnemers liepen gedurende 10 km de stenen uit de straat achter de discowagen aan. Voor de start werd eerst de warming-up gedaan door Denise van de Veer van  in-Balance. Dj Pjotr en DJ Tim hielden het tempo erin. Heb je het terechte gevoel dat je iets hebt gemist: see you in 2015!


HOEK 21-09-2013 

Was weer een feestje zoals een feestje moet zijn, met de Engelsman Craig Salter in the headroll, dat krijg je als er uit alle hoeken en gaten van de wereld sponsorgeld binnenkomt! Filmpje: HIER of gewoon even op www.hihahoek.nl kijken.

Koninginnennacht 2013

OC 100 jaar, tijd voor een feestje! De laatste 10 jaar in 1 avond weggezet, en hoe! Gezien en beleefd: HOEK – DAT – Dioomen & Dansen bij de Tulp tijdens de laatste Koninginnennacht 2013

kijk HIER het filmpje 

Hoek 22-09-2012

Ga snel naar de site van:  www.hihahoek.nl  voor de leukste en gekste filmpjes. Roelofarendsveen heeft kennis gemaakt met Dub Step, en hoe!

DJ mobiel 21-09-2012

Het concept is even simpel als geniaal, ga met een DJ karretje het feestgedruis in, monteer daarop een tering goede soundset en een kekke DJ booth met uber coole LED verlichting. Geef MC Rommert een microfoon en laat Dj Pjotr de boel even warm draaien.

Zo, dat was het voorspel, iedere voorbijganger met een lekker nummer op zijn telefoon mocht die inleveren bij de werkeloze DJ Pjotr en voor 1x de zelf de DJ zijn, koptelefoon op en maar draaien aan de knoppen en wieltjes. God is a DJ and so are you!! (voor 3 minuten) Nog nooit heeft dioomen  zoveel goede DJees M/V op 1 avond afgewerkt, in de rij stonden de DJees.
Jullie waren een geweldig  publiek  ehhh DJees !!!

HOEK 24-09-2011

Het resultaat van de samenwerking van leden van Blik op de Weg en dioomen is verbluffend: HOEK, de  PR machine  draaide al vroeg op volle toeren en ja, op de bewuste zaterdag werden de verwachtingen moeiteloos ingelost. Op deze heerlijke zonnige zaterdag beleefde Roelofarendsveen het  leukste feest wat je maar kan bedenken, wat een mafketels van HOEK. De gekste platen, de leukste tent, de verkleedpartijen, de vissticks, HOEK ging los, HOEK is een feit!
HOEK =  Daan, Luuk, Joost, Rommert, Judy, Jasper, Peter, Michel, Pjotr
Aan HOEK werkte verder mee: DJ’s Tim, Kris Boris Beuk, Michel en Peter en JAA! Human Draaiorgels (jasper en Daan)


 Rock the Hips 23-09-2011

Aaaagh, zo hoort het te zijn, de weg naar onaangekondigde kleinschaligheid is ingezet en met Rock the Hips heeft dioomen weer een mooie troef in handen. Natascha van  www.fitnessparty.nl   had al eerder de dioomen show bij de Tik van de Molen geboost met een wervelende fitness sessie op big beats. Nu in Roelofarendsveen, de veense kermis de straat op een oude veense veilingkar helemaal volgestampt met een super sound system van  www.solidrental.nl  Met deze ingredienten, aangevuld met MC Romberto & DJ Pjotr kan een avond niet mislukken. Wat een enthousiast publiek daar in Roelofarendsveen, boven op de veilingbrug werd het hoogtepunt bereikt, de brug stond mudje vol met een meedansende menigte: Rock the Hips, Rock the Hips!!

Peter Parker Pickick 03-07-2011

Op herhaling, 3 dagen van te voren op facebook gezet en zie daar, 250 fanatieke picknickers zaten heerlijk in het zonnetje met en van elkaar te genieten. De Digros als leverancier van heerlijke versnaperingen en lauw bier, een kekke bingo, wat wil je nog meer!

Dioomen straat bingo 01-07-2011

Het zal je overkomen, woon je in een heerlijk rustige straat, komt de dioomen straatbingo spontaan op bezoek. Ja, dan is er geen ontkomen meer aan. Of je kruipt weg achter de gordijnen of je komt met het schaamrood op de kaken naar buiten om je mee te laten sleuren in de opwindende wereld die bingo heet. Alles gefilmd en gemonteerd door onze eigen Richard. De dioomen straatbingo is ook in te huren, bezoek even www.straatbingo.nl voor de smeuige details. Dioomen straatbingo is: Rommert van der Marel – Jan van Rooden & Jasper Castelein.

Tik van de molen 24-06-2011

Gemeente Kaag & Braassem heeft de meeste molens van Nederland in zijn gemeente staan. Reden om een kunst en cultuur evenement op te tuigen. Dioomen mocht de vrijdagavond invullen op het te gekke gipsy festivalterrein. Op deze helaas matig bezochte maar te gekke avond traden op: Jazzy Enzo op sax , sporty fitness Natascha , Band Dennis, VJ & MC Romberto en DJees: Luuk de Koning – Vico & Thijs van Berkel.

Dansen bij de Tulp 2010

Dat er met het 5 jarig bestaan van Dansen bij de Tulp iets extra’s gedaan moest worden was duidelijk. Met het thema Liefde kon het artistieke team zijn hart ophalen…wat een podium!!!  En wat een programma: slagwerk van liefde voor harmonie, 3 meesterlijke gelegenheidsbands, de danseressen, het huwelijksaanzoek van Roland aan Jochem, de DJees, de presentatie, het stond weer als een huis. De regen leek een spelbreker te worden maar het werd droog, kurkdroog. Geniet nog even mee van deze te gekke avond met het heerlijke filmpje van Richard van Wouw.

 
DBDT werd voor 100% gesponsord door locale ondernemers
Kijk op: www.dansenbijdetulp.nl  welke stoere bedrijven dit zijn.
 
 


Peter Parkers Picnic – 27 juni 2010

Men neme: een park in Oude Wetering, mooi weer, de digros om de hoek, een dj setje, een dixi, een stroompunt van de oliebollenkraam, je laat Ernst Oomen van  www.twood.nl  een kekke tent ontwerpen, zet Peter Parker erin en het ultra relaxte feestje kan beginnen.

Productie: Peter Parker, Ernst Oomen, Ruud van Emmerik, Jasper Castelein, Wilco van Emmerik, Rommert van der Marel & Anton Akerboom.


Deze heerlijke PPP video komt van Richard van Wouw

Dansen bij de Molen Aalsmeer 26 juni 2010

Kijk, zo doe je dat, copy – paste.
Dansen bij de Tulp Roelofarendsveen: copy / dansen bij de Molen Aalsmeer: paste/ En zie daar, het gehele dioomen danst concept werkt dus overal…… wie wat waar volgt ?
Van dioomen waren deze avond actief: Peter Parker, Rommert van der Marel, Pjotr van der Marel, Ernst oomen, Dennis Loos, Martijn Koek, Thijs van Berkel, Jeroen Pauw, Mike Hoogkamer & Sander Warmerdam – Licht & geluid: www.SolidRental.nl

dioomen 2009 – material lies & shooting rifle

Tijd voor een muziekje, klik maar op de linkjes om de nummers te beluisteren en/of te downloaden, Material lies & shooting rifle zijn de 2 laatste nummers van dioomen.

dioomen – material lies

dioomen shooting rifle

Dansen bij de tulp 2009

Prachtige registratie van Richard van Wouw van een onwerkelijk prachtige productie in het kwadraat van het Dansen bij de Tulp team, zij hebben zich op alle fronten overtroffen deze avond….. brrrr wat een mooie avond was dat. Meer over DBDT 2009 op: you tube

Dioomen in finale Rob Acda Award, Patronaat Haarlem 2008

Via de voorronde doorgedrongen tot de finale van de Rob Acda Award, wat een prachtige zaal heeft het Patronaat toch en wat een te gek publiek was er. dioomen was helemaal in zijn element. Tess van der Meer en Linn Koek zorgde met hun dans act voor de slagroom op de dioomentaart bij het laatste nummer: beat u up. Meer nummers zijn via  you tube  te bekijken en beluisteren.

dioomen:

Zang: Ernst Oomen
VJ: Rommert van der Marel
Bas: Ruud van Emmerik
Drum: Dennis loos
Toetsen & gitaar: Anton Akerboom
Geluid: Peter van der Zwet

Beat the clock

Beat u up

Dansen bij de Tulp 2008

Jah.. die tulp he’
Erg leuk voor een heel, heel leuk feestje……

Dioomen danst bij de tulp 2007

Geinspireerd door de kermis van 2006, maar nu geholpen door veel, veel meer lokale sponsoren. Zodoende konden we echt de gekste dingen bedenken, met de event ervaring van Solid Rental ook nog eens uitvoerbaar. Roelofarendsveen was er klaar voor, en wij ook!

Eerste dansen bij de tulp 2006

Ai ai ai ai, wat was dat spannend, veel promotie via de tam tam, zal het lopen zoals we het bedachten? Als een duveltje uit een doosje stond daar opeens zangeres Esther Loos, 15 jaar met lef & talent.. wow. Met een heel klein sponsorbedrag konden niet alleen wij maar heel Roelofarendsveen los…… en dat deden we… helemaal!!

Comments are closed.